Захід сонця над Містом

Наші ріки, Інгул та Південний Буг – який це величезний капітал для Міста! Здається ми, як Країна, як міська громада, почали вже дорослішати, тому треба вже позбавлятися варварського пострадянського відношення до оточуючого середовища.

Ось до наступного міського голови така пропозиція – створити відділ муніципальної екологічної поліції. Чи, я не знаю, може, у новій поліції, яка стартує у Миколаєві у грудні, створити еко-відділ. Саме відділ, а не до звичайного чергового звертатися при потребі. І щоб у цьому відділі працювали навмисно відібрані хлопці й дівчата з бзіком на Природі. Щоб за недопалок, кинутий на газон, руки скрутили при разі потреби.

І щоб телефон цієї служби був на кожному кроці і кожен зміг подзвонити і сказати: «Тут на Річковому Вокзалі якісь козли жеруть горілку і паперові пакети з МакДональдса кидають в кусти». Може ви скажете, що це дрібниці? Але ж ви знаєте, що нехтування дрібницями коштує дуже дорого. А я хочу жити в красивому й чистому Місті.

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Ингул и Южный Буг

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>