Mykolaiv Urban Days

Ви теж бачите на цих фото що і я? Крізь нашу розруху, крізь байдужість, крізь той гумус, у який перетворює загарбника на Сході наша Армія, прямо тут, зараз, проростає майбутнє. Ми втомлені, роздратовані та розчаровані, але майбутнє усе рівно проростає. Поки що маленькими росточками, але наполегливо та невідворотно.

Можливо ви скажете «рано ще казати, вони ще нічого не зробили, не рахується»? Ні, не рано. Тому що ці люди підводяться і роблять що потрібно. Це процес. Він є. Поки хтось з дивана крізь зуби бурчить «всє не так, я говоріл что у вас нічєго не получітся, ділетанти!», ці люди просто беруть і роблять добру справу. Помиляються. Вчаться. Добиваються свого.

І ще. Це просто жирний плюс, що ці дні Mykolaiv Urban Days проходять саме зараз, напередодні Дня Міста. Саме так і треба відзначати цей день! Не дешево пиво смоктати під гуп-гуп-гуп сумовитого концерту, а планувати, творити, сперечатись, будувати власними руками своє місто. Коли ж як не в ці дні? Саме час для цього! Дуже влучно! Залік тим, хто зрозумів цю нагальну потребу і доклав зусиль, щоб закласти добру традицію – нашому міському голові Олександру Сенкевичу, #ДемальянсМиколаїв’у, та усім, хто прийняв участь та ще планує це зробити.

Тому ви як хочете, а я бачу на цих фотографіях запоруку того, що ми здолаємо будь які перешкоди та побудуємо Місто і Країну своїх мрій.

Mykolaiv Urban Days

Mykolaiv Urban Days

Mykolaiv Urban Days

Mykolaiv Urban Days

Mykolaiv Urban Days

Mykolaiv Urban Days

Mykolaiv Urban Days

Mykolaiv Urban Days

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>